CW, Dizilerinin Ekrana Dönüş Tarihini Açıkladı

Arrowverse geri geliyor

Tüm dünyayı karantina hayatına mahkum eden COVID-19 salgını nedeniyle çoğu dizi ve filmin çekimlerine de ara verilmişti. Tabii bu durum hayranlar tarafından merakla beklenen ve özellikle bu karantina döneminde izlemelik olan diziler için de oldukça olumsuz bir tablo yaratmıştı. An itibariyle en fazla dizi yayınına sahip olan kanallardan birisi olan CW, hayranlarına müjdeli haberi verdi ve dizilerinin yakın zamanda kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

İlk olarak Nancy Drew dizisi 8 Nisan'da yeni bölümüyle karşımıza çıkacak. Daha sonra şu an Arrowverse'in bir araya gelme etkinliği olan Crisis on Infinite Earths'ın dizileri de kaldığı yerden devam edecek. The Flash ve Legends of Tomorrow dizileri yeni bölümlerine 21 Nisan'da başlayacak. Batwoman ve Supergirl ise 26 Nisan günü yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. 

Tabii bu yayınlanan bölümlerin elde olan çekimlerden olduğunu hatırlatmakta fayda var. Örneğin The Flash'ın 6. sezon finali belirsiz bir süreliğine ertelenirken "2020'nin sonraki kısımlarında" ibaresiyle hayranlara sunuldu. Ayrıca şu an aynı zamanda DC Universe üzerinde yayınlanan Stargirl dizisinin de yeni bölümleri de CW üzerinden yayınlanacak. En azından Arrowverse veya diğer CW dizileri hayranları için bu zor günlerde sevindirici bir haber duymayı başardık. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum