CW, Green Arrow And The Canaries Yan Dizisini İptal Etti

Eldeki DC dizileri yeter

2012 yılının Ekim ayında yayınlanan Arrow dizisinin ilk bölümü belki de televizyon dizileri tarihindeki en uzun soluklu evrenin kapısını açtı. CW'nin başlattığı DC Dizi Evreni o kadar genişledi ki artık yeni dizilerde gördüğümüz yeni karakterler sürekli olarak karşımıza kendi dizisiyle çıkmaya başladı. Arrow dizisi final yapıp emekliye ayrılsa da Oliver Queen'in kızı Mia Smoak evrende yeni Green Arrow olarak yer almaya başlamıştı.

Crisis on Infinite Earth döneminde tanıdığımız Mia, 2040 yılında geçen bir Star City şehrinde babasının yolundan gitmeye başlamıştı. Bu 2040 dönemi CW yetkilileri tarafından oldukça beğenilmiş olacak ki aynı dönemde geçen Green Arrow and the Canaries adında bir yan dizi için hazırlıklar başlamıştı. Ancak hem eldeki DC dizilerinin fazla olması hem de pandemi dönemi şartlarını düşününce CW'nin yeni bir projeye devam etmesi pek olası gözükmüyordu. Öyle de oldu ve kanal diziyi iptal etti. 

Arrow'un 8. sezonunun 9. bölümüyle aynı ismi taşıyan Green Arrow and the Canaries için ilk tohumlar aynı bölümde atılmıştı. Ancak başrolünde Katherine McNamara'nın yer alacağı dizinin televizyon geleceği şu an için askıya alındı. Bakalım bu zorlu dönemin ardından CW yeni Arrowverse dizileri yapacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum