Cyberpunk 2077'nin Başarım Listesinde Bir Sürpriz Bizleri Bekliyor

"Breathtaking"

Cyberpunk 2077’nin çıkışı için artık son düzlükteyiz, dört nala koşturuyor atlarımız :) CDPR tarafından paylaşılan bilgiler heyecanımızı diri tutmak konusunda iyi bir performans sergiliyor sergilemesine ama temas edilmeyen pek çok konu olduğunu da kabul etmek gerek.

İşte bu bahsedilmeyen konulardan birisi, oyunun başarım listesiydi, bu bilgi de bir şekilde sızmayı başardı. Sızıntı GOG Galaxy’deki oyun profilinden olunca şüphe edecek de pek bir şey kalmamış, sonuçta oyunun yapımcısı CDPR kendi platformunda yanlış bilgiler paylaşacak değil.

Sızıntıda 31 başarım açık olarak görünürken 14 başarım ise gizli. Başarımlar arasında güzel isimlendirmeler var. Mesela “V for Vendetta” kulağa gayet hoş geliyor. Second Heart özelliğini kullanıp kendinizi dirilttikten sonra sizi öldüren düşmanı etkisiz hale getirirseniz bu başarımı elde etmiş oluyorsunuz. “Stanislavski’s Method” başarımı için V’nin yaşam hikayesiyle ilgili bir diyalog seçeneğini 10 defa kullanmanız gerekiyor. “Autojock”dan “Gun Fu”ya uzanan bir liste bizleri bekkiyor.

“True Warrior” için 100 düşmanı yakın dövüş silahlarıyla öldürmeniz veya etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. “Two Heads, One Bullet” zaten ismiyle açık açık ilan ediyor yapılması gerekeni, tek bir keskin nişancı atışıyla 2 düşmanı birden vurmanız halinde bu başarıma ulaşıyorsunuz. “Gunslinger” başarımı için ise düşmanınız tarafından fırlatılan el bombasını havada süzülürken bir altıpatlar ile vurmanız gerekiyor, bu başarım da kovboyluk günlerini özleyenler için gelsin :)

Ama bütün bunların dışında adlandırmasıyla güzel bir sürpriz yapan bir başarım var: “Breathtaking”. Bu başarım için bir zamanlar Johnny Silverhand’e ait olan bütün nesneleri toplamamız gerekiyor. Başarımın ismi çok iyi bildiğimiz o sahneye gönderme içeriyor.

E3 2019’daki Cyberpunk 2077 tanıtımında Keanu Reeves sahneye çıkınca yaşanan “breathtaking” meselesi sonradan aldı yürüdü, hatta o seyirciye bedavadan Cyberpunk 2077 bile kazandırdı. Şimdi de bir başarım olarak Cyberpunk 2077’de karşımıza çıkacak. Başarımın adı gibi oyunun kendisi de nefes kesici olabilecek mi, 10 Aralık’ta hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum