Cyberpunk Evrende Geçen The Red Strings Club İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Duygularını özgürce yaşamak için savaş.

Belki hatırlarsınız, birkaç ay önce Gods Will Be Watching’in yapımcılarının yeni oyunu olan The Red Strings Club ile ilgili bir haber paylaşmıştık. Cyperpunk bir evrende oyunla aynı ismi taşıyan clubta barmen olarak oynadığımız point-and-click oyunu dün itibariyle Steam’e çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun çıkışıyla beraber bir de fragman yayınlandı. 

The Red Strings Club için gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. Bu yazının giriliş anı itibariyle Metacritic’teki 12 incelemeden 86 ortalamayı yakalamış durumda. Gamespot 90, Destructoid 80 vermiş oyuna. 

> A Hat in Time'ın Ücretsiz DLC'si Yıl İçinde Çıkacak

Oyunun hikaye üzerine odaklandığını tekrardan hatırlatalım. SuperContinent Ltd. Sosyal Ruh Yardımı (Social Psyche Welfare) isimli, insanların korku ve nefret gibi kötü diye adlandırdığımız duyguları yok etmek istediği bir sistem geliştirir. Ancak barmen ve onun hacker arkadaşı, bu durumdan hoşnut değillerdir ve bu sistemin çalışmaması için ellerinden geleni yapmaya başlar. Oyun bu sistem üzerinden bize bu duyguların varlığıyla ilgili sorular yöneltiyor ve tekrardan bu duyguların tanımını yapmamızı istiyor. Oyunun puanlarına baktığımızda bu işte başarılı olmuşlar gibi. Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu 30 Ocak'a kadar %15 indirime 21.25 ₺'ya sahip olabilirsiniz sevgili Oyungezerler.

IGN’nin paylaştığı oyunun ilk 20 dakikası:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum