Dark Souls 3'ü Level Atlamadan ve Bir Kez Bile Hasar Görmeden Bitirdi

Yok artık

GÜNCELLEME: Squilakilla henüz bu başarıyı alamamış, her akşam dünyada ilk olmak için denemeler yapıyormuş. Yukarıda izleyeceğiniz denemede de 9. saatte Ocerios'tan darbe aldığı için girişimi bırakmış ama yine de oraya kadar bile bu şekilde gelebilmenin büyük başarı olduğunu düşünüyorum ve hedefine de kısa süre içinde ulaşacağına inanıyorum.

- o -

Azılı bir Dark Souls hastası olarak bu tür başarılarla karşılaştığımda resmen küçük dilimi yutacak gibi oluyorum. Daha önce benzer şeyleri önceki oyunlarda yapanları da görmüştük ama yine de biri başarana kadar bu tür şeyler imkansızmış gibi geliyor. PCGamer'ın haberinde iddia ettiğine göre bir oyuncu tüm Dark Souls 3'ü hiç level atlamadan, 1. level olarak bitirmiş; üstüne bir de oyun boyunca tek bir kez bile hasar görmemiş. Yani ne normal düşmanlar, ne de boss'lar adama bir kez bile vuramamış. Ben Dark Souls 3 boyunca kaç kez öldüğümü hatırlamıyorum bile.

Burada gerçekten önemli olan detaylardan biri de karakterin 1. level olması. Hiçbir stat geliştiremediği için haliyle boss dövüşleri de olması gerekenden çok daha uzun sürüyor, yani hata yapma olasılığı artıyor. Öyle iki kez yuvarlandım, kafasına silahı indirip öldürdüm diye bir şey yok yani.

> Dark Souls Günlükleri

Bunu başaran isim Squillakilla ve kendisi Dark Souls camiasında manyaklığıyla tanınıyor. Daha önce de Dark Souls ve Dark Souls 2'yi hiç hasar görmeden bitirmişti, hatta hala daha 1. levelken Dark Souls'ta NG64'e ulaşan bir adam kendisi. Kendine böyle acayip hedefler koyuyor ve bir şekilde başarıyor. Squillakilla'yı Abyss Watchers'ı, Dancer'ı falan tereyağından kıl çeker gibi rahatça indirirken seyredince insan kendi yeteneklerini sorguluyor.

Squilakilla'nın bu oyunu tam 9 saat sürmüş, bu inanılmaz videoyu aşağıda izleyebilirsiniz (daha doğrusu hızlı hızlı ileri sararak bu adam neler yapmış böyle diye bakabilirsiniz, sonra çok fazla moraliniz bozulmasın)

> Dark Souls Açlığınızı Yatıştıracak 10 Oyun

YORUMLAR
Parolamı Unuttum