Electronic Arts'ın MOBA’sı Dawngate’ten İlk Video Geldi!

Firma türe yeni dokunuşlar yapıyor…

Geçtiğimiz günlerde haberini sizle paylaştığımızDawngate ile MOBA türüne yeni bir soluk getirmek istediğini söyleyen Electronic Arts, oyunu tattırmaya başladı. Yedi dakika uzunluğundaki ilk video Dawngate’ten genel bir görünüm sunuyor.

“Bizler oyunları çalışan öğrencileriz; nedirler, şimdiye kadar ne oldular, ne olabilirler. Ve katkımızı yapmak istiyoruz.” diyerek MOBA türüne çıkarma yapan Dawngate geliştiricisi Waypoint Games, oyundaki haritaların ekonomik ve bölgesel rekabete yol açacak birçok hikayesi olduğunu belirtiyor. Bu doğrultuda ekonomi görevlerinin takımımıza gelir sağlayacağını ifade eden yapımcılar, böyle noktaları kontrol edenlerin Spawn Worker’lara sahip olacağını, onların da kaynakları toplayarak oyuncuların eşya satın almasına izin vereceğini söylüyor.

Kule savunması ve onların tekrar inşa edilmesinde Binding adlı bir sistem kullanıldığı bunun da hırpalanmış takımların savaşa tekrar adapte olmasına yardımcı olduğu da gelen bilgiler arasında ki sözü fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum