Days Gone 2 Kampanyasını İmzalayanların Sayısı 90 Bini Buldu

Umut fakirin ekmeğidir

Bundan bir süre önce aldığımız haberler Days Gone'ın bir devam oyunu olmamasının sebebinin ilk oyunun uzun süren geliştirme süreci ve incelemelerde aldığı karışık eleştiriler olduğunu ortaya çıkarmıştı. Hatta Days Gone'ın yönetmeni de Days Gone 2'nin yapılmaması konusunda suçu oyunculara atmış, "hem oyun çıktığında tam fiyattan satın almıyor, bizi desteklemiyor, sonra da devam oyunu istiyorsunuz" şeklinde oyuncuları azarlayan bir yorum yapmıştı.

Ancak böyle bir oyunun düşüncesinin bile geçmiş olması bir grup Days Gone hayranını harekete geçirdi. Change.org'da başlatılan kampanya kısa süre içerisinde 89 bin kişiye ulaştı, ilk etapta hedefleri ise 150 bin imza.

"Milyonlarca kişi Sony PlayStation'ın Days Gone 2'ye yeşil ışık yakmasını istiyor. Ben de tüm hayranların imza vermesini istiyorum. Böylesine heyecanlı biçimde biten harika bir oyunun fişini öylece çekemezler" diyor kampanyayı başlatan arkadaş :) Milyonlarca kişi derken biraz iddialı konuşmuş ama olsun.

Bundan üç yıl önce PS4'e özel olarak çıkan Days Gone, 18 Mayıs'ta PC oyuncularıyla da buluşacak. Kim bilir, belki ondan sonra kampanyayı imzalayanların sayısı artar. Göreceğiz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
28 Nisan 2021 03:03

La olum bir durun la! Daha ilkini oynamadık adamlar ikincisini çıkartmaya çalışıyor! Hazır bu ay bedava verilmişken gidip dalayım oyuna ben de!

Parolamı Unuttum