Deadpool 2 Cable Fragmanında Justice League'e Laf Atıyor

Dördüncü duvar yine yerle bir!

2018'in en merak uyandıran işlerinden biri olan Deadpool 2 sonunda dolu dolu bir fragmanla karşımıza çıkıyor. Bu fragman sadece Cable'ı izleyicilere tanıtmakla kalmıyor, bolca aksiyon vadediyor!

Uzun zamandır yolunu gözlediğimiz fragman standart bir süper kahraman filmi tanıtımı gibi başlıyor. Cable gelecekten, gerçek acıdan bahsediyor. Oldukça havalı pozlar veriyor. Ancak yaratılan bu ortam Cable'ın metal kolu yerine yeşil bir kumaş görmemizle mahvoluyor. Deadpool da ipi ellerine almaya karar veriyor. Tabii bu arada Justice League'e laf sokmayı da ihmal etmiyor. "Dale, görsel efektler neden hazır değil? Sadece metal bir kol koyacağız. Bıyık filan silmeye çalışmıyoruz!" sözlerini sarf ediyor. Ardından asıl fragmana geçiş yapıyoruz. Böylece bizleri koşturmaca ve aksiyon dolu bir hikayenin beklediği ortaya çıkıyor.

Fragmanı çıkmasına rağmen ismini öğrenemediğimiz filmin başrollerini Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz ve Morena Baccarin üstleniyor. Üstelik filmin vizyon tarihi 18 Mayıs'tan 16 Mayıs'a çekilmiş gibi görünüyor. Böylece Deadpool'un maceralarını tahmin ettiğimizden de erken seyredebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum