Advertisement

Death Stranding, 23 Ağustos'ta PC Game Pass’te

Sony'den Game Pass açılımı :)

Bundan iki gün önce PC Game Pass Twitter hesabının profil fotoğrafı, Death Stranding'den alınmışa benzeyen bir manzara görüntüsüyle değiştirilmiştı. Dedikodu kazanı da o dakika kaynamaya başladı zaten, oyunun PC Game Pass'e geleceği söylenmeye başlandı.

Dün profil fotoğrafı bir kez daha değişti, bu sefer işin içine yağmur damlaları da girdi ve söylentiler hız kazandı. Görsel resmen Death Stranding'den alınmış gibiydi çünkü.

Bugün ise resmi açıklama yapıldı: Death Stranding, 23 Ağustos'ta PC Game Pass'e eklenecek.

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra yaptığı ilk oyun olan Death Stranding PlayStation’a özel olarak çıkmış, sonradan 505 Games yayıncılığında PC’ye gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Sony'nin bazı oyunların Game Pass'e gelmesini engellemek için geliştiricilere para verdiğini söylemişti Microsoft (Activision Blizzard satın alımıyla ilgili inceleme dosyasındaki savlardan biri bu). Görünüşe göre Sony bunu kendi oyunları için yapmayı unutmuş :)

Artık Game Pass sayesinde daha fazla sayıda PC oyuncusu Death Stranding deneyimini yaşayabilecek.

YORUMLAR
biwaly
22 Ağustos 2022 10:31

Aga bu rezalet oyun görünümlü etkileşimli dandik hikaye programı bozması yürüme benzetimini harbiden seven var mı? Kojima, Metal Gear Solid 5'in içine etti, Silent Hill'in içine etti, bu oyunun da içine etti. Bu herifin hala bir olayı olduğunu sanan varsa kaliteniz düşüktür kardeşim. Siz her çıkan Super Mario oyununu da oynuyorsunuzdur. Keh keh. Bu çöpü "oynamam" için bana para verseler kabul etmem çünkü her zaman para kazanabilirsiniz ama her zaman zaman kazanamazsınız.

Adamın oyun dünyasına yaptığı tek katkı MSX zamanı oynanışı iyileştirip Playstation 1 zamanı hikayenin de oyunda önemli olabileceğini göstermek ama oyun dünyasını batırmasının da en büyük nedeni artık oyun değil etkileşimli hikaye programı çıkarıyor olmaları.

Oynanış sıfır, olsa da aynı bokun laciverti, adamlar cidden orada oturup yarım saat ara sahne izlememizi bekliyorlar. Aga izlemek istesem film izlerim. Ben yapmak ve oynamak için oyun oynuyorum gardaaaaaaaş. Adamlar orada kaç saat nev nev konuşuyor. Bunu izleyen dallamalar da "anaaaa negzel çok sinematik oyun" diyor. Aga saçma sapan gereksiz muhabbet dinlemek istiyorsanız gidin dedikodu yapan karıları dinleyin ve "anaaaa gerçek hayat amma sinematik" diyin LEL.

Şu rezalet herif ve bunun gibileri ölsün de oyun dünyası düzelsin artık. Eski günlerdeki gibi yaratıcı ve eğlenceli oynanış istiyorum. Ama maalesef kadın oynanabilir karakter furyası da başladı. Adam porno niyetine müstehcen amaçlarla oyun görünümlü yetişkin programı yapıyor LEL.

Geçen yeni God of War'ın oynanışını izleyeyim dedim, nereye atlarsam atlayayim sadece garip bir şekilde görüntünün çok yakınlaştırıldığı ve saçma sapan konuşulduğu sahneler gördüm. Bu mu lan oyun emenike LEL?

Parolamı Unuttum