Destiny 2'yi Steam Deck'ten Oynamak İsteyenleri Kötü Bir Sürpriz Bekliyor

Hesabınıza yazık olur, yapmayın...

Valve'ın yeni konsolu Steam Deck gündeme bomba gibi düştü. Gabe Newell'ın elleri ile dağıttığı yeni konsol elbette beraberinde bazı problemleri de getirdi. Özellikle sistemin oyun uyumluluğu, ilk günlerinde başını ağrıtacak gibi görünüyor. Steam Deck desteği sunmayan oyunlardan biri olan Destiny 2 ise, farklı bir rota izleyecek.

Bungie'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada oyunun Steam Deck desteği sunmadığının altı çizilmiş. Steam Deck üzerinde SteamOS ya da Proton kullanarak oyuna girmeye çalışan oyuncuları tespit eden geliştirici, bu oyuncuların ana ekrana döndürüldüğünü ifade etmiş. Fakat oyuna giriş yapma konusunda ısrarcı olanları daha büyük bir sürpriz bekliyor.

Destiny 2'yi Steam Deck üzerinde çalıştırmak adına üçüncü parti yazılımları kullanan oyuncuları da fark eden Bungie, bu oyuncuları banlayacağını paylaştı. 

Özellikle çevrimiçi oyunlar konusunda sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor Steam Deck. Pek çok yapımcı, platformun oyunlarını hileye açık hale getireceği görüşünde. Şu sıralarda bu sorunu çözmeye çalışan tek oyunun ise Apex Legends olduğunu biliyoruz. Yakın zamanda popüler battle royale, Steam Deck'in kapılarını aralayacak gibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum