Deus Ex Machina 2, Kickstarter Kervanına Katıldı

İlk oyunun yaratıcısı Mel Croucher Deus Ex Machina’yı diriltmeye çalışıyor.

1984 yılında ZX Spectrum sonra da Commodore 64 için çıkan ilk çoklu medya oyunu Deus Ex Machina ardılı için Kickstarter’dan güç toplamaya çalışıyor.

Yapımı ve hikayesi Mel Croucher tarafından hazırlanan ilk oyun gene Croucher tarafından tekrar diriltilmek üzere Kickstarter’a sığındı. Oyunun sürpriz ismi ise Dracula, James Bond, Star Wars, Yüzüklerin Efendisi, Hobbit’ten tanıdığımız ünlü isim Christopher Lee. Lee The Narrator’u seslendirerek oyuna katkıda bulunacak.

Unity ile hazırlanan oyun İngilizce hariç 18 dili destekliyor. Oyun için toplanan para şunlara harcanacak. £24.000 normal bir oynanış, kullanıcı ayarları PC ve Mac sürümü için gerekiyor, £23.000 ise  iOS ve Android için harcanacak. £8.500 Kickstarter destekçilerine özel açılış ve kapanış introsu için lazımken, £4.500 şarkıların remiksleri için gerekli. Yani toplamda £64.000’lik bir hedef bulunuyor.

Oyunun tanıtımı ise şöyle.

Hayatınızın elektronik bir oyundan ibaret olduğunu hayal edin. Şimdi bildiklerinizi önceden bildiğinizi hayal edin. Kısacık hayatınızı tekrar ve tekrar oynayabildiğinizi düşleyin. Rahme giden yolda savaşın, yumurtayı dölleyin, doğmak için doğum kanalından çıkış yolunu bulun. Odaklanın, sürünün, kalkın, dengenizi bulun, koşun, zıplayın, öğrenin ve itaat edin! Ergenlik çağınızda sivilceler ve saçınız ile mücadele edin. Zevki, aşkı, acıyı, pişmanlığı ve ihaneti keşfedin. Ortalıkta takılın, kaçın, saklanın, acı çekin, canlanın, satışa gelin, hepsiyle mücadele edin, düşün! Gücünüzü sömürün, pişmanlığınızı başkalarına yükleyin, vücudunuzu zorlayın, sınırları inkar edin, ilaçlarınızı alın, aklınızı kaçırın, hayallerinizi hayal edin ve uçun!

Gerekli parayı toplamak için daha 47 günü olan oyun şimdiden £3.000 çıtasını yakaladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum