Diablo 4'ün Battle Pass'ini Tamamlamak Yaklaşık 80 Saat Sürecek

Fena değil gibi

Bildiğiniz üzere Blizzard, Diablo 4 ile birlikte battle pass sistemine geçiş yapmaya hazırlanıyor. Bu sistemin sadece kozmetik içereceği daha önce açıklanmıştı. Bahsi geçen kozmetikler ise şimdiden bazı oyuncuların ağzını sulandırmış durumda. Fakat battle pass'teki tüm kozmetiklere sahip olmak, yaklaşık 80 saat sürecek.

Açıklama, oyunun tepesindeki isimlerden Joe Piepiora'dan geldi. PC Gamer ekibine konuşan Piepiora, Diablo 4'ün battle pass'inin yaklaşık olarak 80 saatte tamamlanabileceğini belirtirken, karakterinizi 100. seviyeye getirmenin ise oynayış tarzınıza göre biraz daha fazla sürebileceğini ifade ediyor.

Geliştirici, "Diablo 4'ün bir mesaiye dönüşmemesi gerektiğini" de açık açık söylemiş. Piepiora ve stüdyodaki tüm isimler, 100. seviyeye geldikten sonra kendi build'iniz ile Diablo 4'ün tadını doyasıya çıkarmanızı bekliyor.

80 saat kulağa oldukça korkutucu geliyor olabilir. Öte yandan Diablo 3'te, herhangi bir sezonda leaderboard'a girebilmek için de benzer bir süre harcamanız gerektiğinin altını çizelim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum