Diablo III PS3'te Nasıl Gözüküyor? Buyurun 10 Dakikalık Videoya...

Şeytan her yerde şeytan.

Konsollarda ilk boy gösterişini Sony’ye kıyak geçerek PS3’te yapan Diablo III’ün oynanış görüntüleri yayınlandı. Diablo III’ün yeni sorumlusu Josh Mosquerria’nın başkanlığını yaptığı sunumda tek kişiden başlanıp aynı ekranda co-op oynanışa, oyunu konsola uyarlamak için arayüzde yapılan değişiklik ve iyileştirmelere değindi;

“Siz PlayStation oyuncularının oyunun bu versiyonunun sadece PS3’e değil, DualShock kontrol cihazına özel olarak yapıldığını hissetmeniz bizim için çok önemli.”

Oyuna konsol oynanışını özelleştirmek adına bir takla hareketi eklenmiş ve 4 kişilik ekranda bireysel kamera hareketi kullanmak mümkün olmayacağından ve menzilli sınıfların sürekli hareket halinde olması gerekeceğinden mantıklı bir karar olmuş. Bu özelliğin zaten benzeri hareketlere sahip sınıflar için(Demon Hunter-Vault) skill dengelerini nasıl değiştireceği şuan için meçhul.  

Envanter ekranı kullanım kolaylığı açısından 13 kategoriye bölünmüş ve yeni aldığınız eşyaların hangilerinin elinizdekinden iyi olduğuna kolayca bakıp envanter açmadan değiştirebileceğiniz bir arayüz eklenmiş. Oyunun PS4’e de geleceğini ve yeni Dualshock’un touchpad'ini arayüzde gezinme kolaylığına katkı sağlayacak şekilde de kullanacağını belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum