Diablo 3'ün Bir Yıllık Özeti Bu Infografikte

Diablo 3'e 930 yılımızı vermişiz!

Diablo III çıkalı bir yıl oldu ama heyecanı henüz bitmedi. Sonuçta sırada PlayStation 3-4 versiyonu bulunuyor, yani Diablo III konuşulmaya devam edecek, am abugünkü nedeni bunlar değil...

Peki, PC kullanıcıları geçtiğimiz bir yıl içerisinde istatistiki hangi ilginç olaylara imza atmış? Blizzard bunun cevabını uzun bir infografik ile verdi. Liste gayet ilginç bilgilere sahip. Birkaç örnek vermek gerekirse oyuncular Diablo III'e toplamda 930 yıllık zaman ayırmış. Maksimum günlük oyuncu sayısı 2 milyonun üzeri olarak tespit edilmiş. Toplamda 67 milyon kadar karakter yaratılmış. 12.7 milyonu 60. seviyeyi görmüş. Normal modun en ünlü sınıfları Demon Hunter ve Wizard iken Hardcore seviyesindek Barbarian ve Monk gözde olmuş. Hardcore seviyesinde en çok oynanan sunucu ise Asya değil Avrupa olmuş! Onu Amerika ve Asya takip etmiş. Sanctuary'de bulunan toplam altın miktarı ise 648 trilyon 510 milyar 803 milyon 462 bin 686!

En güzeli! ise, eğer bir yaratığın tek click ile öldüğünü varsayarsak, toplamda 4,7 milyar kalori yakılmış oluyor. Şimdi bu kadar kalorinin ne kadarı size düştü, onu da siz hesaplayın :)

Büyük hali için görsele tıklayabilirsiniz.

Diablo-Infographic-blizzard 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum