Diablo 3'ün Yeni Oyun Yönetmeni'nden Ulusa Sesleniş

Relic Entertainment'ten ayrılan Josh Mosqueira Diablo 3 hakkında konuştu.

Josh Mosqueira Blizzard tarafından Diablo 3'ü konsollar üzerinde araştırmak üzere işe alındı. Görevinin başına gelir gelmez ilk açıklamaları gayet önemliydi.

Oyunda düşürülen eşyaların oyunculara heyecan vermesi gerektiğini belirten Josh "Biz eşyaların daha çok anlam kazanmasını ve oyuncuların bir sonraki düşürdükleri eşyada heyecanlanmasını istiyoruz," dedi.

"Her şeyden önemlisi Auction House'nin oyuna etkisini azaltmanın yollarına bakıyoruz. Bu eklentinin oyuna çok şey kattığının farkındayız ama burası karakterinizi aniden güçlendirebileceğiniz bir yer olmamalı."

Josh'un hedeflerinin arasında toplam loot miktarını düşürürken öte yandan loot kalitesini arttırmak ve "Legendary" eşyaları hedeflemek var. Tek başına oynayan oyuncular için oyun içeriği, grup halinde oynayan maceracılar için daha kuvvetli bölüm sonu canavarları halihazırda üzerinde durulan noktalar. Yaratıkların rastgele çıkartılması dengesi, yeni canavarlar ve şeytanların eklenecek olması ise diğer önemli konular arasında...

"Umarım hepimiz hem fikir oluruz ki her yamada oyun biraz daha iyiye gidiyor. Ve biz daha çalışmaya yeni başladık."

Bu son söylenen cümleye sevinsem mi yoksa ağlasam mı bilemedim ama en azından ben kişisel olarak Diablo 3'e bütün ilgimi kaybetmişken yapılan şu değişikliklerin çok önem arz etmediğini belirtmem lazım. Eminim benim gibi bir çok oyuncu da vardır...

Josh'un önceden söz verilen PVP savaşlarına değinmediğinin altını da kalın harflerle çizmek isterim.

Diablo 3'ün konsol sürümünün PS3 ve PS4 için onaylandığını ama halen Xbox için ses seda çıkmadığını hatırlatırız.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum