Disco Elysium Türkçe Olsun İster Misiniz?

Disko Cenneti

Disco Elysium geçen senenin en iyi oyunuydu (hiç de tarafsız olamayacağım) ve bir çok ödül töreninde de başta yılın rol yapma oyunu ve yılın hikaye anlatımı olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştı. ZA/UM dün Disco Elysium sayfasına yeni bir haber girdi ve The Great Internationale girişimini duyurdu.

ZA/UM'un amacı Disco Elysium'un yeni dillere çevrilmesini ve daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak. Çeviri işini oyuncu camiasının üstelendiğini söyleyen ZA/UM, özenle seçilmiş ekiplerin çeviri yaptığını ve stüdyonun da bu ekiplere gereken tüm araçları sağladığını söylüyor. Şu anda çevrilmekte olan diller İspanyolca, Korece, Rusça, Portekizce, Fransızca ve Almanca.

Stüdyo bir de anket başlatmış durumda ve sıradaki dilin hangisi olmasını istediğini bizlere soruyor. Elbette listede Türkçe de var ve oy sıralamasında da şu an açık arayla birinci sıradayız. Siz de isterseniz //internationale.zaumstudio.com/ adresine girerek Türkçe'ye oy verebilir, sıradaki dilin Türkçe olmasını sağlayabilirsiniz. Tabii sadece oy vermekle kalmayın, bu muhteşem oyunu en kısa zamanda satın alarak da desteğinizi gösterin derim.

Haberi girdiğim sıradaki durumlar şu şekildeydi, bakalım önümüzdeki saat ve günlerde nasıl değişecek?

YORUMLAR
emrahcey
24 Mayıs 2020 11:22

79,540 Votes olmuş, Sayfaya girdiğimde Turkish işaretliydi. IP'den mi tespit ediyor, anlamadım ?
Bu arada yazık oldu firmaya 68175 oy veren Polonya'nın tamamı oyunu satın alırda, Biz Türklerin sadece 79540'da 540 kişi orjinal alır. Çeviri için harcadıkları para boşa gidecek...

Not: Arkadaş ayda 10.000 TL maaş alıyor, GTA 5 bedava verildi. Benim zorumla Epic hesap açıp kütüphanesine ekledi. Hala Fit, Füt gibi sitelerden indirdiğini kurup oynama peşinde, daha nasıl anlatayım ?

creepylord
13 Mayıs 2020 11:42

20000 e doğru gidiyor valla :D 

Ghost AssassiN
12 Mayıs 2020 21:40

Disco haricinde başka oyunlara da destek veriyorlar mı caba?

Edit: Bizzat oyunun yapımcısıymış ya la! :)

cardi32
12 Mayıs 2020 17:40

17:39 itibari ile 12.502 oy :)

Parolamı Unuttum