Disney, 18+ Bir Deadpool 3 Planlıyor

Yoksa senelerin politikası değişecek mi?

2020 yılı içerisinde Marvel Sinematik Evreni'ne dahil bir film izleyemeyeceğiz. Ancak bu durum Disney'i yavaşlatmanın aksine gelecek ile ilgili çok daha fazla plan yapma yolunda cesaretlendirmiş durumda. Fox anlaşmasının ardından ellerinde yer alan yeni karakterleri de evrene dahil etmenin peşinde olan Marvel Stüdyoları oldukça ilginç bir film için hazırlıklara başlamış. Ryan Reynolds ile birlikte tüm dünyayı kasıp kavuran bir Deadpool ikilemesi izledik ve görünüşe göre bu serinin üçüncü filmi de Disney çatısı altında karşımıza çıkacak.

Bu haberin en ilginç kısmı ise Disney'in bugüne kadar izlediği genel politikanın aksine yeni Deadpool'u aslına uygun bir şekilde 18+ olarak yapacak olması. Deadline'ın haberine göre stüdyo senarist ekibi bile seçmiş durumda. Bob's Burgers dizisinin senarist kardeşleri Wendy Molyneaux ve Lizzie Molyneaux-Loeglin ile Deadpool 3'ün senaristi olarak anlaşan stüdyo bir anda hayranlarını yüzünü güldürmeyi başardı. Ancak bu konuda ilk iki Deadpool filminin senaryosunu yazmış olan Rhett Reeses ve Paul Wernick ikilisinden de bir açıklama bekliyorum. Bu kadar başarılı iki filmin ardından dışarıda kalmaları bana göre pek mantıklı bir karar olmadı.

Yine de her şeye rağmen ufukta üçüncü bir Deadpool filmi olduğunu öğrenmek çok güzel oldu. Hele ki haberler doğru çıkar ve 18+ olarak bu filmi izleyebilirsek yine bol bol güleceğiz gibi gözüküyor. Bundan birkaç sene önce hayranlara "üçüncü Deadpool filmi gelecek!" sözü veren Ryan Reynolds da sözünün eri çıkmış oldu. Henüz resmi bir vizyon ya da çekim tarihine dahil olmayan Deadpool 3'ün Marvel Sinematik Evreni içerisine nasıl dahil edileceğini bilmiyoruz. Belki de Disney, ilk kez MCU'dan bağımsız bir Marvel filmi yaparak bu filmi 18+ deneme özgürlüğünü kendilerinde bulmuştur. İki durumda da kazanan biz izleyiciler olacağız gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum