Disney, Evde Tek Başına Dahil Dört Fox Filmini Yeniden Çekmeye Hazırlanıyor

"Hiçbir klasik, klasik kalmayacaktır." - Disney

Fox ile Disney arasında yapılan anlaşma yakın dönemin en büyük eğlence sektörü anlaşması olarak tarihe geçti. Dev anlaşmanın ardından Disney, Fox'un elinde bulundurduğu tüm eğlence sektörü markalarının da kontrolünü ele almış oldu. Yaklaşık 71 milyar dolarlık anlaşmanın ardından Disney eline geçen yeni markaları yeniden üretmeye hazırlanıyor. 

Disney patronu Bob Iger, Fox'un elinde olan büyük isimleri yeni platformlarında da değerlendirmek istediklerini belirtti. Bu iş için ilk aşamada dört adet Fox filminin yeniden çekilmesi planlanıyor. Home Alone, Night at the Museum, Cheaper by the Dozen ve Diary of a Wimpy Kid yapımları Disney+ için yeniden çekilecek. Anlaşmadan önce Ryan Reynolds'un başrolünde yer alacağı yeni 18+ Home Alone adaptasyonu Stoned Alone filmi ise şu an için rafa kaldırıldı. 


Disney+'nın ilk paket servisi ise oldukça doyurucu gözüküyor. Disney+ kullanmaya başlayacak olan üyeler aynı zamanda ESPN+ ve Hulu'ya da sahip olacaklar. Disney bu yayın servisi işinde şu an için piyasanın hakimi gibi gözüken Netflix'e ciddi bir rakip olacak gibi gözüküyor. Ancak Hulu ve ESPN+ ülkemizde mevcut değil. 

Disney+ için planlanan aylık ücret 6.99 dolar olarak düşünülüyor, Türkiye'ye özel bir fiyat politikası olup olmayacağı ise henüz belli değil. Disney+, 12 Kasım'da yayın hayatına başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum