Disney, Tamamen Kadınlardan Oluşan Karayip Korsanları Filmine Hazırlanıyor

Jack Sparrow olmadan olur mu?

Disney'in elinde bulundurduğu Karayip Korsanları ile ilgili son dönemde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı beş filmlik bir seriye sahip olan Pirates of the Caribbean, yeni bir yapılanmaya hazırlanıyor. İlk başta gelen haberler seriye tamamen baştan başlanacağı yönündeydi. Son gelen haberler ise yeni filmin sadece kadınlardan oluşacağı yönünde. 

Disney Insider'ın haberine göre stüdyo yeni Karayip Korsanları için ilk oyuncusunu belirlemiş. Guardians of the Galaxy serisinde Nebula karakterini canlandıran Karen Gillan serinin altıncı filminde yer alacakmış. Stüdyo buradan yola çıkıp Gillan'ın yanına başka kadınları da koyup yeni bir yapılanma içine girmeye sıcak bakıyor. 

Disney yeni dönemde kimi başrol olarak düşünür bilinmez ama stüdyo kesinlikle Johnny Depp'i düşünmüyor. Bu yeniden çekim konusunun gündeme gelmesinin asıl sebebi de zaten Disney'in gelecek dönemde Depp'i düşünmemesi. Böylelikle stüdyo 90 milyon dolarlık bir tasarruf sağlayacak.

Ayrıca yeni nesil Karayip Korsanları'nın senarist ekibi de oluşmaya başlıyor. Aslında Rhett Reese ve Paul Wernick'in 2018 yılında yeni filmin senaryosunu da yazması düşünülüyordu ancak bu ikiliden vaz geçildi. Son olarak senarist belli oldu. Chernobyl'in de senaristi olan Craig Mazin. Ayrıca filmin yapımcılığını ise Jerry Bruckheimer ve Chad Oman üstlenecek. Filmin yönetmeni ise henüz belli değil. 

YORUMLAR
sSnake
7 Mayıs 2020 16:32

Orijinal Karayip Korsanları'nda kadınlar cahil mi bırakılmıştı noldu acaba? Şu zorlama ve kasıntı trend umarım vizyonda sürekli çakılır da daha fazla akıl tutulması yaşamayız. Kadını güçlü göstermenin tek yolunun kadroyu tamamen kadın yapmaktan geçmediğini anlarlar belki.

Parolamı Unuttum