Disney Yayın Servisi'nin İlk Star Wars Projesi, Rogue One'ın Öncesini Anlatacak

Yine Kyle Katarn'ı göremedim.

Disney, yeni yayın servisi olan Disney+duyurdu. Bu proje kapsamında, ellerindeki markaların dizilerini yapmaya da hızlı bir şekilde başladı. Loki dizisinin hazırlıklarına başlanmış durumda. Bir diğer proje olan Star Wars projesi ise beni oldukça şaşırttı. Episode 3 ile Episode 4 arasında geçen Rogue One'ın öncesinin anlatılacağı projenin yapımına başlanıyor.

Disney, Star Wars ile ilgili böyle bir işe girişince çok umutlanmıştım. Hele söylentilerin büyük çoğunluğu Old Republic dönemi ile ilgili bir dizinin gelmesiyle ilgili olunca daha da heyecanlanmıştım. Disney sağ olsun bu heyecanı yine yerle yeksan etmeyi başardı. Dizi, Cassian Andor'un filmden önce yaşadıklarını konu alacak. Cassian Andor'u yine filmde olduğu gibi Diego Luna canlandıracak. Star Wars'a dönüşü üzerine konuşan Luna, "Yeniden Star Wars Evreni'nin bir parçası olmak benim için çok özel bir şey. Çok fazla harika anım var, bu muhteşem işe geri dönmek, fantastik maceralara atılmak için sabırsızlanıyorum. Projenin bu formatı da oldukça ilgi çekici, bize karakteri daha derinden tanıyabilme şansı sunuyor." diyerek Star Wars'a dönmkten duyduğu memnuniyeti ifade etmiş.

Star Wars Evreni, benim için çok özel bir yere sahip. Fakat işin içinde daha özel karakterleri de görmek isterdim. Andor, fena bir karakter değil ama Legends olmadan önceki genişletilmiş evrende yer alan Kyle Katarn, Jan Ors gibi karakterleri de kanlı canlı izlemeyi çok isterdim. Keşke Disney her şeyi silmeden önce nedir, ne değildir diye detaylıca bir baksaydı...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum