Disney+'ya Yeni Bir Han Solo Dizisi Gelebilir

Harrison Ford olmadan tadı olur mu?

Disney, yeni yayın servisi Disney+ için elindeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmak istiyor. 2012 yılında Lucasfilm'i satın alan Disney, 2015 yılında başlamak üzere, "her sene bir Star Wars filmi" projesini hayata geçirmişti. Episode 7, 8 ve yolda olan 9'un yanı sıra Solo ve Rogue One gibi iki ara dönem filmi de izlemiştik. 

Star Wars konusunda yeni bir yapılandırmaya gidecek olan Disney, filmleri azaltıp aradaki dönemlerde dizilere ağırlık vermek istiyor. The Mandalorian dizisi yayın servisinin açılmasıyla birlikte yayınlanmaya başlayacak. Onu Rogue One'ın öncesini anlatan dizi takip edecek. Son olarak da Ewan McGregor'lu Obi-Wan Kenobi dizisinin de duyurusunu aldık. Görünüşe göre Solo: A Star Wars Story filminden esinlenen dördüncü bir dizi için de hazırlıklar başlamış. 


Star Wars Unity'den Jeremy Conrad'ın haberine göre yeni dizi Han'ın macerasının devamından ziyade bir yan dizi olacakmış. Han, Chewie ve Lando'nun yeraltı dünyasında yaşadıklarını konu alması planlanan dizi için Disney+ hazırlıklara yavaştan başlamış bile. Haber ne kadar doğru bilinmez ama Aralık ayında vizyona girecek olan The Rise of Skywalker'ın ardından 3 sene bir Star Wars filmi göremeyeceğiz. Bu yüzden Disney+ bol bol Star Wars ile ilgili içerik üretecek gibi gözüküyor.

Tabii Han Solo denilince hemen akla gelen Harrison Ford'un bu dizide yer almayacak olması ve muhtemelen filmde büyük tepki çeken Alden Ehrenreich'ın yeniden Han Solo'yu canlandıracak olması biraz düşündürücü. Ancak şu bir gerçek ki Disney'in Star Wars dizileri, hayranları filmlerinden daha fazla heyecanlandırıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum