Division’da Oyun Oyundan Çıkınca Da Devam Ediyor

Yöneteceğiniz drone’dan haberler var!

Yeni nesil oyunlar alışık olmadığımız bir “tablet” ile oyuna dahil olma modası başlatacak, duymuşsunuzdur. E3 tanımıtıyla ağzımızı açık bırakan The Division’da da durum farklı değil.

Oyundan gelen yeni bilgilere gore tabletimiz ile birlikte internete erişimimiz olduğu sürece, Division dünyasında hakimiyetimize devam edebiliyoruz. Yöneteceğimiz drone sayesinde, oyuncu gruplarına katılıp, onlara buff ve heal sağlayabiliyor, düşmanlara da zamanı geldikçe hasar ve debuff etkisi yaratabiliyoruz.

Oyun yönetmeni Ryan Barnard’ın Ubiblog’da yaptığı açıklamaya göre, tablet ile oyuna dahil olan insanlar, hiçbir şekilde oyunun akıcılığından mahrum kalmayacak. Tabletimiz ile yönettiğimiz drone’un da bir skill ağacı ve gelişme evresi olmas da cabası.

Division’da bir sınıf sisteminin olmadığını hatırlatan Barnard, tüm oyuncuların karakterini diledikleri gibi şekillendirebileceğinin altını çiziyor. Oyun stilini değiştirmek isteyenlerin ise, anında bunu yapabileceğini söylüyor. Division’un online RPG’lere yeni bir soluğun yanında, bambaşka alışkanlıklar ve oyuncularına tablet aldırma politikası güttüğü aşikar.

Berkan Cesur, tablet parası biriktirdiği diyarlardan bildirdi. (Her okur bir lira verse…)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum