Donald Glover, Lando Calrissian Disney+ Dizisine Hazırlanıyor!

This is Bespin

Disney+'nın Star Wars dizileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Mandalorian, Kenobi ve Rogue One'ın yanı sıra Leslye Headland tarafından yapılacak isimsiz bir projenin de hazırlıkları sürüyor. Yeni gelen haberler ise oldukça ilginç, Solo filminde Lando Calrissian'ı canlandıran Donald Glover, role geri dönerek kendi solo dizisine kavuşabilir. 

Şu an için çok fazla detay paylaşılmayan habere göre Glover'ın yanı sıra son olarak The Rise of Skywalker filminde de gördüğümüz orijinal üçlemenin Lando'su Billy Dee Williams da dizide rol alabilir. Kessel Run Transmissions'dan Corey Van Dyke'ın haberiyle gündeme düşen bu iddia henüz Disney veya Glover cephesinden doğrulanmadı. 

Han Solo filminin ardından ara seri Star Wars filmleri yapmaktan vazgeçen Disney, dizilere ağırlık vermişti. Hatta ilk etapta Solo'nun da bir dizisinin geleceği konuşuluyordu. Eğer bu haberler doğruysa muhtememlen Solo dizisi yerine Lando dizisini izleyeceğiz ve Alden Ehrenreich'in canlandırdığı Han Solo karakteri de yeniden karşımıza çıkacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum