Doom Patrol 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Dorothy'nin Laneti

DC Universe üzerinden yayınlanan özgün içerikler artık birer birer yeni evleri olan HBO Max ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Doom Patrol'ün yeni sezonu da yeni evinde yayınlanmak için gün sayıyor. İkinci sezonun ilk fragmanı HBO Max tarafından paylaşıldı. Oldukça sıradışı ekibimizin bu sefer karşılaşacağı olaylar daha da ilginç gözüküyor ve hepsinin merkezinde dizinin yeri karakteri Dorothy Spinner olacak gibi gözüküyor.

Larry, Rita, Jane, Vic ve Cliff'i yeniden görmek heyecan verici. Chief'in kızının yapacakları yeni sezonun ana hatlarını oluşturacak gibi gözüküyor. Hatta bir noktada kahramanlarımızı küçülmüş olarak da görebiliyoruz. Chief ile kızı arasındaki ilişki de epey ilginç ve onun bir şekilde kontrol altına alınması gerekiyor. Hayal gücünü gerçek hayata geçirmek gibi eşsiz bir güce sahip olan Dorothy'nin yapabileceklerinin bir sınırı yok. Ancak o da tıpkı Marvel'ın çizgi romanlardaki Scarlet Witch'i gibi güçlerini tam anlamıyla kontrol edemiyor. 

Artık takım olmaya daha da alışmış olan kahramanlar hem Chief'e kızıyla aralarını düzeltmesi için hem de dünyanın adeta yaşayan bir kabusa dönüşmemesi için mücadele etmek zorunda. Bolca "hayal gücü" göreceğimiz Doom Patrol'ün ikinci sezonu 25 Haziran'da izleyicileriyle buluşacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum