Dota 2 6.83 Yaması Detayları Açıklandı

Merhaba Pudge, arkadaş olalım mı?

Dota 2 6.83 yaması sessiz sedasız kendisini gösterdi. Shifting Snows adındaki yama ile oyunun sevilen kış temalı karlı haritası geri gelecek. Oyunda ve herolarda yapılan değişikliklerle metagame değişime uğrayacak gibi.

Yama ile Techies ve Bloodseeker Captain’s Mode’a eklenecek. Pudge’ın hook’unun menzilindeki artış ile artık Pudge oyuncuları efektif bir şekilde gank yapmak için 7. seviyeyi beklemek zorunda kalmayacak. Favori herolarımdan olan Disruptor’ın skill’lerine gelen cooldown süresi düşüşleri ve Rubick’in Aghanim’s Specter’lı ultimate’inin skill çalma süre aralığının iki saniyeye düşmesi, beni özellikle heyecanlandıran iki değişiklikten biri. Lifestealer’ın artık infest ettiği creepleri kontrol edebilecek olması ve Drow Ranger’ın ilüzyonlarınının da Marksmanship bonus’unundan etkilenecek olmaları ise en korkunç değişikliklerden sadece bir kaçı.

Yamanın bu hafta içinde Steam’e düşmesi bekleniliyor. Hepsinden bahsetmemin mümkün olmadığı devasa değişiklik listesine buradan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum