DotA 2 The International 4’te Kimler Var Kimler

Uluslararası turnuvadan gelişmeler.

Valve'ın her yıl düzenlediği ve geçen yıl ödül havuzunun tam olarak 2,874,381 dolar olduğu dünyanın en büyük DotA 2 olayı The International'a katılacak takımlar belli oldu.

Takımların 13'ünün davet ile seçildi ve kalan 4 takım Amerika, Çin, Avrupa ve Güneydoğu Asya gruplarında oynanacak bölgesel elemelerden sonra seçilecek. Her bölgesel grubun ikincisi ayrıca diğer grupların ikincisi ile oynayarak son yeri kapmak için yarışacak.

Turnuvaya direkt davet edilen 13 takım şunlar oldu:

Bölgesel eleme gruplarına dahil edilen diğer 40 takım ise şunlar:

Dünya'nın en büyük DotA 2 festivalinin bu seneki eleme turları 12-25 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Seattle'deki Key Arena'da gerçekleşecek olan ana organizasyonun tarihi ise 18-21 Temmuz olarak kesinleşti. Eğer ABD'de ana turnuvayı izlemek isteyenler varsa kötü bir haberimiz olacak var: Bütün biletler satılmış durumda. Fakat, The International ana organizasyonunda ve elemelerde oynanacak bütün oyunları DotA 2'nin "İzleme" bölümünden ücretsiz olarak izleme olanağımız olacak. Takımların 13'ünün davet ile seçildi ve kalan 4 takım Amerika, Çin, Avrupa ve Güneydoğu Asya gruplarında oynanacak bölgesel elemelerden sonra seçilecek. Her bölgesel grubun ikincisi ayrıca diğer grupların ikincisi ile oynayarak son yeri kapmak için yarışacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum