D.Va Mech'ini Heroes of the Storm PTR'ına İndirdi

Nerf this! Nerf that! Nerf it!

Genji'nin Heroes of the Storm sinematiğinde Blizz ağam bize sürpriz yapmış ve cyborg ninjanın Diablo ile kapışmasına D.Va'yı da ekleyerek gelecek bir sonraki kahramanı açıklamıştı.

Heroes of the Storm'un düşen oyuncusu sayısını 2.0 yaması ile toparlamaya çalışan Blizz 30 milyona tırmanan Overwatch kitlesinden yardım almaya çalışıyor gibi duruyor çünkü son zamanlarda ardı arkasına Overwatch kahramanlarını Nexus'a fırlatıyor (Nexus Challange'ı da unutmamak lazım). Kendimden biliyorum 2.0 sayesinde HoTS'a geri döndüm ve hatta OW'yi bir hayli boşladım (son gelen nerf ve buff'ların da payı var).

D.Va HoTS'a önden salıp, ilk gelecek hasarı yumuşatan ve sonra hepsini üzerine alan bir mantıkla geliyor. Yetenekleri şöyle olacak.

Mech Mode (D):D.Va'nın Mech'i yok olduğunda D.Va 0.75 saniye içinde kendini fırlatıp pilot modunda savaşmaya devam ediyor. Mech'i yok etmek sadece 50%tecrübe puanı veriyor.

Pilot Mode (D): Her normal saldırı "Call Mech" özelliğinin geri sayımını 0.5 saniye azaltır. D.Va pilot olarak öldüğünde sadece %50 tecrübe puanı verir.

Boosters (Q) (Mech Mode):D.Va'nın hızını 2 saniyeliğin 125% arttırır. Çarptığı düşmanlar hasar alarak geriye doğru fırlatılır. Booster'ları etkin olduğu süre boyunca D.Va yavaşlatılamaz.

Defense Matrix (W) (Mech Mode):Hedef bölgeye 3 saniyeliğine defansif bir alan yansıtır, bu bölgenin içinde kalan düşmanların hasarı 75% oranında azalır. Mech yansıtma esnasında hareket edebilir ama hızlanamaz. Mech'e Defense Matrix esnasında verilen hasar aynı oranda Self Destruct enerjisini doldurur.

Self-Destruct (E):Mech Mod'da olmayı gerektirir. Mech'ten acil çıkış yapılarak 4 saniyesonra patlamak üzere bırakılır (yemek tarifi gibi konuşuyorum yemin ederim). Düşmanın merkeze yakınlığına göre ortadan yükseğe göre hasar verir, merkez daha çok hasar alır. Binalara 50%daha fazla zarar verir. Her iki saniye boyunca kullanılan normal saldırı başına 1% şarj olur. Mech yok olunca şarjı 30% artar.

Call Mech (E): Pilot modunu gerektirir ve yeni bir Mech çağırır. 45 saniye dolum süresi vardır. Pilot modunda verilen her hasar geri sayımı 0.5 saniye azaltır.

Bunny Hop (R):Mech modunu gerektirir. Mech zıplamaya başlayarak durdurulamaz olur, hasar vererek düşmanların hareket hızlarını 40% oranında düşürür. 4 saniye sürer.

Big Shot (R):Pilot modunu gerektirir. Seçilen hizadaki bütün düşmanlara büyük oranda hasar verir. İsabet eden düşman sayısı kadar Call Mech'in geri dolum süresi 8 saniyeazalır.

Normalde D.Va'nın Big Shot diye bir özelliği yok bu tamamen HoTS için uydurulmuş. Bunny Hopise OW'de bir özellik değil "emote" ama güzel bir fikir olmuş. Bir HoTS klasiği olarak OW karakterlerine hazırladıkları ekstra kostümler her zamanki gibi karakterlerin OW'deki kostümlerinden daha güzel. D.Va kostümlerinde Blizzard Ghost in the Shell'e ve Evangelion'a selam çakmış. D.Va şu anda PTR'da, denemeniz için sizi bekliyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum