E3 2019 - Bethesda Konferansını Buradan Takip Edebilirsiniz

Sahneye çıkma sırası Bethesda'da

Muhtemelen aranızda bu saatte hala ısrarla uyanık kalıp Bethesda'yı bekleyenler vardır. Bethesda'nın konferansı Türkiye saatiyle saat 03:30'da başlayacak ve umuyoruz ki bu saate kadar beklememize değecek sürprizlerle karşılaşacağız.

Her ne kadar Todd Howard geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla E3 2019'da Elder Scrolls VI ve Starfield'ın olmayacağını açık biçimde belirtmiş olsa da belki fikirleri değişmiştir, ya da seyircileri ters köşe yapmayı planlıyorlardır.

Sadece bildiğimiz oyunlarla (Doom Eternal, Wolfenstein Youngblood vs) sınırlı kalan bir konferans olursa büyük hayal kırıklığı yaratır, ama bir yandan da konferansta Deathloop ve Ghostwire Tokyo isminde iki tane yepyeni oyununu duyurulacağı da iddia ediliyor. Eğer beklediğimiz sürprizlerle karşılaşmazsak bir daha da bu saatlere kadar beklemeyiz :)

Bethesda'nın E3 2019 basın konferansını aşağıdaki videodan canlı olarak seyredebilir, görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz (elbette henüz uyumadıysanız). 

 

YORUMLAR
Hedysseus
10 Haziran 2019 06:22

Abiciğim her sene fuar yapmak zorunda değilsiniz. Eğer gösterecek adam gibi bir malzemeniz yoksa zorlamanın bir mantığı yok. 1-2 tane yeni mobil oyun fragmanı göstereceksiniz diye 70 şaat Doom Eternal görmek zorunda mıyız biz? Todd bu gece sana o kadar çok fazla sövdüm ki anlatamam. Sony gibi adam olup katılmıyoruz kardeşim deyin, zorlamayın, ol-mu-yor!

ilke_kurtlutepe
10 Haziran 2019 05:23

hayatımda hiç bu kadar küfür etmemiştim sanırım. izlediğim en kötü şeylerden biriydi bu konferans. artık hayatımda Bethesda diye bir firma yok şahsen, 'yarın Starfield ve TES 6'yı çıkarıyoruz' deseler bile umurumda olmayacaklar. Bir daha da oyunlarını alırsam şerefsizim.

Decypher
10 Haziran 2019 03:43

Yav adam gibi bir oyunla başlayıp milleti ayıltsanıza. Blades ve Fallout 76 ile giriş yapmak ne kadar kötü bir tercih.

Parolamı Unuttum