EA Bu Yıl Yeni Plants Vs. Zombies ve Need for Speed İle Karşımıza Çıkacak

PvZ severleri görelim

Electronic Arts'ın yayınladığı mali yıl raporunda son derece ilgi çekici bir paragrafla karşılaştık sevgili Oyungezerler. Buna göre EA, bu yıl içinde yeni bir Plants vs Zombies ve Need for Speed oyunu yayınlayacak.

Plants vs Zombies serisinde yeni bir oyun görmeyeli oldukça uzun süre oldu. İlk oyun 2009 yılında, ikinci oyun Plants vs Zombies 2: It's About Time ise 2013'te yayınlanmıştı. Bu ikisi de PopCap Games oyunlarıydı ama yeni bir oyun hakkında kendilerinden hiçbir şey duymadık. Bir de üçüncü şahıs shooter türündeki Garden Warfare yan serisi vardı, bu serinin ikinci oyunu da 2016'da yayınlanmıştı.

EA, "yeni bir Plants vs Zombies oyunu" diyor ama bunun orijinal serideki gibi bir kule savunma oyunu mu, yoksa başka bir shooter oyunu mu olduğu belli değil. Aslında geçtiğimiz seneden beri Garden Warfare 3 söylentileri var ama yine de kesin konuşmak için erken. Plants vs. Zombies Twitter sayfası "PC ve Konsollar" dediği için bunun bir kule savunma oyunu olma ihtimali düşüyor ama.

Son Need for Speed oyunu ise 2017 yılındaki Payback'ti, büyük umutlar beslenen oyun hayal kırıklığı yaratmıştı. Bakalım bu yıl seri eski günlerine dönmeyi bir şekilde başarabilecek mi, merak ediyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum