Electronic Arts E3 Konferansı'nda Açıklanan Oyunların Bilgileri Ve Videoları!

Spor, spor, spor, spor, spoooooor!

Electronic Arts'ı çok sevmesek bile saygı duyma konusunda sıkıntımız yok. elinde güzel IP'ler var ve yenisini eklediği zaman da gayet ses getiriyor.

Dün E3 dahilinde gerçekleşen Electronic Arts konferansı spor oyunları dışında oldukça parlaktı. Spor oyunlarına laf söylediğimizi sanmayın ama FIFA dışında bir çoğunun bize çok fazla bir şey ifade etmediği de bir gerçek. Bunlarla beraber Star Wars Battlefront olsun, yeni Mirror's Edge oyunu olsun, EA'ya özel MOBADawngate olsun, Battlefield: Hardline Multiplayer tanıtımı olsun gayet güzeldi.

Sitemizdeki haberler kafanızı karıştırmasın diye EA konferansında açıklanan bütün önemli oyunların bir listesini buraya da yazmak istedik. Oyun isimlerinin üzerlerine tıkladığınızda o oyun ile ilgili E3 bilgilerini ve daha da önemlisi videolarını bulacağınız haberlerimize yönlendirileceksiniz. Aynı şekilde Microsoft, Ubisoftve Sony'nin konferanslarında açıklanan oyunların da bir listesini aynı bu haber şeklinde görmek istiyorsanız markalara tıklamanız yeterli.

Umarız bu sistem size E3 2014'ü tam olarak keşfetmek adına yardımcı olur.

Star Wars: Battlefront

Dragon Age: Inquisition

FIFA 15

Dawngate

Mirror's Edge

Battlefield: Hardline

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum