EA, FIFA 20'de Gelecek Değişiklikleri Açıkladı

Fifa 19'daki geri bildirimler işe yaramış

Çıktığı ilk günden beri önemli değişiklikler geçiren Fifa 19, hala bazı oyun içi sorunlar ile boğuşmaya devam ediyor. Electronic Arts, Fifa 20 ile bu sorunların tamamını gidererek oyun tecrübesini en üst seviyeye çekmek istiyor.

EA Play kapsamında gösterilecek olan Fifa 20'nin ilk güncelleme notları "Pitch Notes" adı altında paylaşıldı. Eski oyundan gelen geri bildirimi değerlendirdiklerinin altını çizen yetkililer; savunma sisteminden, şut mekaniklerine kadar her şeyi yenileyecek.


Bu yenilikler arasında dikkat çeken ilk değişim, yapay zekanın yönettiği savunma oyuncuları olacak. Daha net müdahaleler yapabilecek YZ, bu sayede oyuncuların başına bela olacak. Sık sık kullanılan 2 oyunculu press sistemine de nerf geliyor.

Bir diğer önemli güncelleme de yetenek hareketlerine geliyor. FUT oynayan herkesin artık aşina olduğu bu hareketlerin hata şansı artacak. Yani 98’lik Ronaldo orta sahadan topu alıp çalım ata ata kalenize gelemeyecek artık. Zincirlenen 2. hareketin ardından hata şansı katlanarak artacak.

1’e 1 pozisyonlarda kalecinin devleşmesinin de önüne geçiliyor. Oyuncular artık topun yüksekliğini ve hızını daha fazla kontrol altında tutabilecek.

“Sizin için hazırladığımız tek yenilikler bunlar değil” ifadelerini kullanan EA Sports yetkilisi Corey Andress, oyunun geleceği hakkında umutlu olduklarını da belirtti.

Fifa 20, 8 Haziran’daki EA Play etkinliğinde tanıtılabilir.

YORUMLAR
Aztek
31 Mayıs 2019 19:40

Milyonlarca oynayanı olan, satış patlaması yapan, bizlerin dört gözle beklediği bir oyun için ilk defa böylesi bir paylaşım yapmışlar, yüzlerce değişiklik var, bir de haberdeki detay kıtlığına bak. Fortnite haberi olsa daha çok şey yazardınız hocam.

ugur_sezgun
31 Mayıs 2019 18:19

Her sene benzer vaatlerde bulunup sonra birşeyleri iyi yaparken çok daha fazla şeyi kötü yapan bir oyun oluyor.En çok küfredip en çok oynadığım oyunlardan biri kendisi. Bu sene indirimde almıştım seneye indirimde bile almayabilirim,paragöz EA'ya güvenim yok

İses
31 Mayıs 2019 17:46

Karier modunu düzenlemelere boş. Kamerada zoom olayında düzenlemeler. Ne kadar zoom yaparsan yap oyuncular yine küçük gözüküyor.

Parolamı Unuttum