EA Şimdilik Wii U’yu Rafa Kaldırdı

Piyasanın en büyük yayıncılarından EA’in yeni Wii U projesi yok.

Şaşırtıcı şekilde EA’nin basın sözcüsü Jeff Brown “Şu an için Wii U için geliştirilen bir oyun yok,” dedi.

Dikkatle üzerinde durmamız gereken nokta Brown’un Wii U’yu tamamen göz ardı etmediği. Fakat basın sözcüsünün sadece şu an için bile Wii U oyunu üretmemelerini söylemesi özellikle spor oyunlarında dominant olan EA’nin oyunlarını bekleyen oyuncular için kötü bir haber oldu.

Wii U’da Mass Effect 3, Need for Speed Most Wanted, FIFA 2012 ve Madden bekleyen oyuncular için iyi haber ise bu oyunların şu anda hazır olduğu ve çıkacağı. Lakin şu anda yeni oyun hazırlanmadığının söylenmesi spor oyunlarının yenilerini saf dışı bırakıyor. Keza EA Frostbite 3 destekli spor oyunlarının Wii U’ya çıkmayacağını çünkü konsolun Frostbite 3 ile pek tatmin edici sonuçlar vermediğini açıklamıştı.

Yeni Madden’in Wii U’da çıkmayacak olmasına rağmen Brown yapıcı şekilde konuştu.

“Nintendo ile güçlü bir birlikteliğe sahibiz ve beraberliğimiz yeni NFL Madden ürünlerini Nintendo hayranlarına çıkartmak için devam edecek.”

Neyi nasıl yaparlar tam olarak biz de bilemiyoruz ama halihazırda Tiger Woods PGA Tour 14, NHL 14 listeden çıkartıldı. FIFA 14’ün ise halen Wii U’ya çıkıp çıkmayacağı meçhul. Wii U kullanan oyuncular için gerçekten büyük bir darbe olan bu durumun gelecekte sadece spor oyunları ile sınırlı kalıp kalmayacağını zaman gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum