EA, Star Wars Project Maverick’i Yarın Duyurulabilir

Yeni Star Wars oyunları sahneye çıkmaya hazırlanıyor

Electronic Arts’ın yeni Star Wars oyunu (hatta oyunları) üzerinde çalışmakta olduğu biliniyor. İddialara göre, yarın bu konuda bir duyuru gelebilir, Star Wars Project Maverick gün yüzüne çıkabilir.

İddia ilk olarak, VentureBeat’ten Jeff Grubb tarafından örtülü şekilde ifade edildi: Grubb, 27 Mayıs’ta oyun duyuruları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda 2 Haziran için Mel Gibson kodunu kullanıyor. Mel Gibson’ın Maverick isimli bir filmde rol almış olmasından hareketle bu yeni Star Wars oyunu ile ilişkilendiriliyor.

Sonrasında da oyun medyasının önemli isimlerinden Jason Schreier, EA Motive Montreal tarafından bir oyun duyurulacağı iddiasını dile getiriyor ve gelen bir soruya verdiği yanıtta bu oyunun yeni Star Wars oyunu olacağını da teyit ediyor. Grubb da Schreier'ın mesajına cevaben yaptığı paylaşımda Top Gun'dan bir sahne paylaşıyor -ki bu filmde Mel Gibson'un canlandırdığı Pete Mitchell'ın kod adı Maverick'ti.

İddiaların odağındaki Project Maverick, daha küçük ölçekli bir Star Wars oyunu olarak biliniyor. Multiplayer modu da bulunacak.

Tabii 2 Haziran tarihi de bu tarihte SW Maverick ile ilgili bir duyuru yapılacağı henüz bir iddiadan ibaret. Ancak böyle önemli kaynaklardan gelince, dikkate almamak olmaz. Yarın, beklenen duyuru gelecek mi bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum