En Popüler D&D Beyond Karakter İsmi Hala "Bob"!

Beni bu mention'dan çıkarın

Dungeons & Dragons resmi uygulaması ve D&D Beyond sitesindeki 2023 yılı oyuncu verileri resmen açıklandı. 2019 yılından beri zirvedeki yerini bırakmayan "Bob", 2023 yılında da en çok kullanılan isim oldu. Tabii diğer detaylar da dikkat çekici...

Örneğin bu yıl en çok artış gören isim, Link olmuş. Bunu da direkt olarak The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom'a bağlayabiliriz diye düşünüyorum. Oyuncular aynı zamanda Seraphina ve Lyra isimlerini de sık sık kullanmış.

Popülaritesini kaybeden bir numaralı isim ise Bruno olmuş. Stranger Things sayesinde yükselen Eddie de bu yılın kaybedenlerinden.

Irk sıralamasında ise bir numarada insanlar bulunuyor. İki numara elflere, üç numara ise Dragonborn ırkına ait. Sınıflarda ise Fighter'ın zirvede olduğunu görüyoruz. Oyuncuların, melun yaratıkları bıçaklama tutkusu ikinci sıraya da sıçramış ve buraya da Rogue sınıfı yerleşmiş. Üçüncü sırada ise barbarian sınıfı bulunuyor.

Mobil uygulamayı kullanan 1.9 milyon oyuncu 2023 yılında tam 141 milyon kez zar atmış. Bu süreçte tam 6 milyon adet de yeni karakter açılmış.

Şahsen ben karakterlerime "Serdar the Unholy" ismini koymayı uygun görüyorum. Sizin isimlerinizi de yorumlara bekliyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum