Endless Space 2 Duyuruldu

Amplitude kaldığı yerden devam

Ubisoft’tan ayrılan bir grup strateji severi çatısı altında buluşturan Amplitude Studios önce Endless Space, ardından da Endless Legend ile 4X oyunları sevenlerin kalbinde hızla ilk sıralara tırmanmayı başaran bir firma. Onları diğerlerinden ayıran şeyse oyucularını dinlemeleri ve oyunlarını çıktıktan sonra bile eleştirilere göre az çok düzenlemeleri. O nedenle başarılarının tesadüf olduğunu söylemek haksızlık olur.

İşte bu firma bugünlerde kendilerine şan, şöhret, para ve bir tutam sevgi kazandıran ilk göz ağrıları Endless Space 2 üzerinde çalışıyor. Bu bile oyunun hayranları için tek başına sevindirici bir haber elbette, ama vaziyet sadece bununla sınırlı değil!

Eğer Endless Legend’ı da severek oynuyorsanız ve son güncellemeyle oyuna eklenen uzay gemisinden haberdarsanız aşağıdaki videoda sizi minik bir sürpriz bekliyor demektir. Çünkü Endless Legend’a eklenen geminin ta kendisini Endless Space 2’nin tanıtım videosunda görüyoruz!

Peki bu ne demek? Muhtemelen Endless Space 2, fantastik temalı olan Endless Legend’ın hikâyesini devam ettirecek (Bir kere daha "Endless" yazarsam kafayı yiyeceğim). Legend’taki ırkları Space’te yönetebilecek miyiz dersiniz? Hmmm, ilginç…

Oyunla ilgili henüz bir çıkış tarihi yok, ama önümüzdeki Gamescom’da daha fazla bilgiye kavuşacağımız çıtlatılanlar arasında. Takipte kalın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum