Epic Games’in Bu Hafta Vereceği İkinci Oyun Assassin's Creed: Syndicate Oldu

Epic’ten güzel bir sürpriz daha…

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyasının hız kazandığını görüyoruz. Halihazırda Kingdom Come: Deliverance ve Aztez paylaşılırken, Perşembe gününden itibaren ücretsiz olarak verilecek Faeria’nın yanına da ikinci bir oyun dahil oldu; Assassin's Creed: Syndicate. Bu da Epic Games Store'un güzel bir sürprizi oldu.

Belki serinin yüksek puanlar alan oyunları arasına giremedi, ama Syndicate da yaptığı çoğu şeyi başarılı bir şekilde yerine getirmiş, iyi bir Assassin’s Creed oyunuydu. AC Unity sonrasında gelmesinin de avantajıyla beğenilerek oynanmıştı. Serinin son 2 oyunuyla yeni bir yola saptığı düşünüldüğünde serinin orijinal formatındaki son oyunu olduğunu söylemek de mümkün. Kendi adıma Sanayi Devrimi temasını ve 1800'ler Londra'sını da beğendiğimi eklemiş olayım. Özetle, eğer bugüne kadar oynamamışsanız Perşembe günü fırsat ayağınıza geliyor.

Faeria’nın yanına AC Syndicate’ın da ilave edilmesiyle yine güzel bir hafta bizleri bekliyor diyebilir miyiz? Bakalım önümüzdeki hafta hangi oyun veya oyunlarla devam edeceğiz yolumuza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum