Epic Store, Gelecek Hafta Alan Wake American Nightmare ve Observer Veriyor

Bu haftanın oyunu Surviving Mars…

Epic Store her hafta ücretsiz oyun(lar) vermeye devam ediyor. Bu hafta Surviving Mars paylaşılırken önümüzdeki haftanın oyunları da belli oldu: Alan Wake American Nightmare ve Observer.

Bu haftanın oyunu Surviving Mars, Kızıl Gezegen’de koloni kurup hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyun. Siz de Mars’ı insanlığın ikinci evi yapmak için bir şansınızı denemek isteyebilirsiniz belki.

Önümüzdeki haftanın oyunlarından Observer, Bloober Team tarafından geliştirilmiş bir gerilim-macera oyunu. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 43 incelemenin ortalamasının 78 puan, 209 oyuncu değerlendirmesinin de benzer şekilde 7,8 puan olduğu görülüyor. Türe ilgi duyanların bakmaları gereken yapımlar arasında değerlendiriliyor.

Observer İnceleme - Bir Cyberpunk Resitali

Alan Wake American Nightmare, aslında çok beğenilen ve gayet başarılı bir satış performansı sergileyen Alan Wake’in tek başına da oynanabilen bir genişleme paketi olarak adlandırılabilir. Alan Wake kadar tutulmamış olsa da paketi tamamlamak için güzel bir fırsat. Hatırlarsanız daha önce Alan Wake’i de ücretsiz olarak vermişti Epic Games. Böylece her iki oyunu da kütüphanenize eklemiş olacaksınız, fena mı?

Surviving Mars 17 Ekim tarihine kadar, Alan Wake American Nightmare ve Observer ise 17-24 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak temin edilebilecek. Hepinize keyifli oyunlar dileriz…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum