Epic Store’un Bugünkü Ücretsiz Oyunu – Darkest Dungeon

Bu oyunu da oynamayan kalmasın

Epic Games Store Kış İndirimi kampanyasının 9. gününde bizleri bir başka başarılı bağımsız yapım bekliyor; bu akşam da Darkest Dungeon ile devam ediyor ücretsiz oyun serisi:

2016 yılının başında çıkan Darkest Dungeon hakkında övülebilecek pek çok nokta var. Gotik görsel tasarımı, roguelike sisteminin çok iyi işletildiği oynanışı, gerilimi sonuna kadar hissettirmesi gibi özelliklerinden birisi mutlaka sizi de içine çekecektir.

Ama benim için en önemli yanı birbirinden farklı karakterleriyle bizlere yaşattığı tecrübeydi. Bir kere ekibimize katabildiğimiz karakterler gayet sahici şekilde resmedilmişlerdi; o karakterlerin de kusurları, zaafları, korkuları vardı. Kimini kan tutuyordu, kimi karanlıktan korkuyordu, kimi kumarbazdı, kimi dindar, kiliseden çıkmayan bir şövalye. Sonuç olarak bu karakterle zaman geçirdikçe aranızda bir bağ oluşturuyor ve ekibinizden birini kaybettiğinizde, gerçek bir kayıp hissi yaşayabiliyordunuz. Ya da gaddarlık modunuzu açıp umursamaz bir hal takınıyordunuz ölüp giden kahramanlarınıza karşı, tercih tamamen size kalmış :)

Darkest Dungeon’ı yarın akşam saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
allalla
27 Aralık 2020 14:57

Güzel oyun ama sinir stres sahibi oldum durduk yere.

Decypher
allalla
27 Aralık 2020 16:39

Gerçekten çok güzel oyun ama bir süre ara verince insan geri adapte olamıyor kesinlikle, bunu kaç kez yaşadım :)


Parolamı Unuttum