Facebook Şimdi De Splinter Cell'e El Atıyor

Splinter Cell adı altında VR keyfi

Facebook, Ubisoft ile bir işbirliği anlaşmasına imza atmış. Bu anlaşmaya göre Assassin’s Creed ve Splinter Cell markaları için VR oyunları yapılacakmış.

The Information’da yer verilen bilgilere göre, Facebook, Oculus Rift satışlarını teşvik etmek için yeni oyunlar geliştirmek gayreti içerisinde. Bu grupta ele alacakları oyunlardan bir bölümü de Ubisoft markaları ile ilgili oyunlar olacak gibi görünüyor.


Facebook, Oculust Rift’i geliştiren Oculus firmasını 2014 yılında satın almıştı ancak Valve ve HTC ile rekabet nedeniyle ve genel anlamda da VR sistemlerine çok fazla ilgi olmamasından dolayı satış rakamları çok yüksek seyretmiyordu. Şimdi bu setleri yeni oyunlarla daha cazip hale getirmek istiyorlar anlaşıldığı kadarıyla.

Ubisoft veya Oculus cephesinden, söz konusu iş birliğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Bahse konu oyunlar geliştirilmekteyse de henüz çıkış tarihleri bilinmiyor.

> Ubisoft’un CEO’su Neden Bunca Zamandır Yeni Bir Splinter Cell Oyunu Yapmadıklarını Açıkladı

Dolayısıyla VR da olsa yeni bir Splinter Cell oyunu görmek için bekleyenlerin bu bekleyişi bir süre daha sürecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum