Fallout 4'e Season Pass Çıkacak

Fazla içerikten çatlamayalım da

Bethesda bugün Fallout 4 için Season Pass yayınlanacağını açıkladı. Tüm Fallout 4 DLClerinin bulunacağı Season Pass'ın fiyatı 30 dolar olacak ve ilk içerikle birlikte yeni yılın başında çıkacakmış. Pip-Boy Edition'ı alamadıkları için kendini kötü hissedenleri rahatlatır mı bilmem ama özel sürümü alan oyuncular Season Pass'e bedavaya sahip olamayacakmış. Oyuna kaç tane DLC çıkacağı ve bu DLClerin büyüklüğü belli değil. Yapılan açıklamada şöyle yazıyor:

"Oblivion, Fallout 3 ve Skyrim'e yaptıklarımıza dayanarak içeriğin en az 40 dolar değerinde olacağını biliyoruz. Şayet daha fazlasını yaparsak da Season Pass ile hepsine sahip olabileceksiniz."

Bununla birlikte Skyrim'de olduğu gibi yayınlanacak güncellemelerle sadece oyunun sorunları giderilmekle kalınmayacak oyuna yeni içerikler de eklenecek. Yapımcı ekip Fallout hayranlarından oyunda yeni neler görmek istediklerini de öğrenmek istiyormuş. Kim bilir belki Fallout 4' için Skyrim'deki gibi yüksek çözünürlüklü kaplamalar yayınlanır ya da Hardcore modu eklenir. Creation Kit'in yenilenmiş sürümü de yeni yılın başında oyunculara sunulacak. E3'de söz verildiği gibi bu modlardan Xbox One ve PS4 oyuncuları da faydalanabilecek. Son olarak Pete Hines'ın dediğine göre Fallout 4, en azından şimdilik, hiçbir ülkede yani Almanya ve Avustralya gibi oyunlara ağır sansür uygulayan yerlerde bile sansürsüz haliyle yayınlanacakmış.

Fallout 4, 10 Kasım'da çıkışını yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum