Fallout 4'ün PC Sürümünden Ultra Ayarlarda Ekran Görüntüleri

Boston'ı nasıl bilirdiniz?

Yılın en büyük hitlerinden FPS-RYO türündeki Fallout 4'ün çıkmasına 6 gün kaldı. Oyuncuların çoğu heyecanla gün sayarken oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Bethesda Fallout 3'ü Gamebyro motoruyla tamamlayıp 2008 yılında piyasaya çıkartmıştı. 7yıl sonrasında çıkacak devam oyunu Fallout 4 ise Skyrim'de kullanılan Creation Engine'in hacimsel ışıklandırma, hareket bulanıklığı, çevresel perdeleme gibi yeni teknik özelliklerin eklendiği geliştirilmiş sürümüyle yapıldı. Bazı oyuncular türlü site ve forumlarda Fallout 4'ün grafik kalitesinden şikayet etmekteler. Biz onların bu düşüncesine katımıyoruz. Açıkçası ekran görüntülerine baktığınızda ışıklandırma, yansıma ve gölgelerin kalitesini rahatlıkla görebilirsiniz. Oyunun grafikleri nükleer savaş sonrasında geçen bir oyunun atmosferine katkı sağlayacak kadar güzel görünüyor. Tüm bunlara rağmen Bethesda, Skyrim'de yaptığı gibi yüksek çözünürlüklü kaplama güncellemesi yayınlar mı bekleyip göreceğiz.

Galeride Bethesda'nın yayınladığı ve Creation Engine'in gücünü gösteren ekran görüntülerini (1-9), oyunun PC'de 1920x1080 çözünürlükte ve en yüksek ayarlarda alınan ekran görüntülerini (10-23) bir araya getirdik. Yorumlarınızı bekliyoruz.

fallout4eg-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum