Fallout 4'ün Sanat Tasarımı Kitapçığından Görseller Yayınlandı

Kitabı alıp sayfalarında kaybolasım var

Son birkaç ayda çok fazla Fallout 4 haberi paylaştığımın farkındayım sevgili okurlar. İşin ilginç yanı E3'e kadar Fallout serisiyle bu kadar içli dışlı değildim. Lakin Bethesda'nın Fallout evrenine, yeni çatışma sistemine, ayrıntılara ve serbestliğe gösterdiği özeni görmek beni oldukça etkiledi. Fallout evreni hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için araştırma yaptım, Fallout 3 ve New Vegas'ı tekrardan oynayıp bitirdim. Belki içimdeki hayat kalma isteğidir kalbimin böyle çarpmasını sağlayan, belki de sadece metal zırhımı giyip lazer silahımla düşmanlarımı küle dönüştürmek istiyorumdur.

Bethesda web sitesinde Fallout 4 için hazırlanan karakter, silah, düşman, mekan tasarımlarının ve eskizlerinin bulunduğu The Art of Fallout 4 adlı dev kitaptan tadımlık görseller yayınladı. 22 Aralık'ta piyasaya çıkan 368 sayfalı kitap Bethesda Store'dan temin edilebilecek. Görsellerin birkaçına aşağıdan göz gezdirebilir ve fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.

fallout4artbook1

fallout4artbook2

fallout4artbook3

fallout4artbook4

fallout4artbook5

Bu arada geçtiğimiz gün beyzbol sopası gibi yakın dövüş silahı sevenleri yakından ilgilendiren bir Perk'ün videosu yayınlandı. Big Leagues adlı bu Perk yakın dövüş silahının verdiği hasarı arttırıyor ve son seviyede ölümcül vuruşlar yapabiliyorsunuz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum