Fallout 76 Oyuncuları Nihayet Kanvas Çantalarına Kavuştu

Naylon çantalar çöpe

Fallout 76'nın hayatına fiyaskolarla dolu olarak başladığı hepimizin malumu, bunlar yalnızca oyunun kendisiyle değil, oyunla ilgili diğer konularda da ortaya çıkan cinste şeylerdi hem de.

Örneğin çıkışından hemen sonra indirime girmesi, oyunu tam fiyattan satın alanların iadesinin kabul edilmemesi gibi sıkıntılardan, Bethesda Destek ekibinin müşterilerin kişisel bilgilerini yanlışlıkla sızdırmasına kadar tuhaf olaylarla karşılaştık. Bunlardan en unutulmazıysa Power Armor versiyonu için ön sipariş veren oyunculara vaat edilen kanvas çanta yerine naylon çanta gönderilmesiydi.

Üstelik bu versiyonla birlikte gelen Power Armor kaskı da, çantaya sığmıyordu işin garibi. Bethesda sonrasında yaptığı bu 'kurnazlığı' kabul etmiş ve herkese kanvas çanta gönderileceğini söylemişti. Ve işte o söz tutulmaya başlandı.


> Bethesda Şimdi De Fallout 76 Power Armor Versiyonundaki Çanta Fiyaskosuyla Gündemde

Bethesda'nın Power Armor versiyonunu satın alan oyunculara gönderdiği yeni çantalar gayet güzel görünüyor ve bu sefer daha kaliteli malzeme kullanıldığı da belli. Üstelik kask da bu yeni çantanın içine sığıyormuş. Ama bu demek değildir ki herkes bu yeni çantadan memnun, çantada kullanılan malzemenin inceliği, fermuarın kalitesizliği, kırışıyor olması gibi eleştiriler de şimdiden forumlarda kendini göstermeye başladı.

Yine de asıl çanta krizinin sonlanmış olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR
ZSoforu
5 Ekim 2022 14:48

Fashion designer bags, like all designer products, come in an enormous selection of prices. If you're buying classic bag Camera Bag produced by one of the legendary designers, it might set you back as much as a down-payment on an apartment.

waltran
17 Haziran 2019 14:00

fotoğraftaki kumaş kanvastan çok ipek penyeye benziyor :D orada bile ucuza kaçmışlar inanılır gibi değil

Parolamı Unuttum