Fallout Anthology “Bomba Gibi" Geliyor

Bu bir tatbikat değildir

QuakeCon’un başlamasıyla birlikte Bethesda cephesinden haberler yağmur gibi yağmaya başladı sevgili Oyungezerler. Yoksa bomba gibi mi desek? Çünkü çok yakında bizlerle olması planlanan Fallout Anthology tıpkı bir bomba gibi tasarlanmış. Hatta bir mini-nuke.

Bu evlere şenlik, Fat-Man’e cepahenlik koleksiyon setinin bünyesinde Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition ve Fallout: New Vegas Ultimate Edition olmak üzere şimdiye dek çıkmış tüm post-apokaliptik nükleer RYO’ları barındırıyor. Bir tek konsollar için piyasaya sürülen ve herkesin itinayla hiç varolmamış gibi davrandığı Fallout: Brotherhood of Steel yok. Ama ona da kimsenin ihtiyacı yok zaten…

Fallout 4 koleksiyona dahil değil elbette. Ama onun için de kutuda özel bir yer ayrılmış. Yani Fallout 4’ünüzü kutulu olarak alırsanız onun DVD’sini de bu minik bombaya ilave edebileceksiniz. Dahası, mini-nuke’umuz gerçek bir bombanın sesine de sahip!

Fallout Anthology’nin fiyatı 50 $ olarak belirlendi ve 29 Eylül’den itibaren Amerika’da, 2 Ekim’den itibaren de tüm Avrupa’da satışa çıkacak. Tabii ki sınırlı stoklarla. O yüzden odanızı bombalamak gibi bir niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum