Advertisement

Fallout Dizisinden Sızan Yeni Fotoğraflar 33. Sığınak'ı Gösteriyor

CGI olmayan setlerin hastasıyız

Amazon Prime dizileri arasında şu an için tüm gözler Eylül ayında çıkış yapacak olan Lord of the Rings: The Rings of Power'ın üzerinde. Ancak Prime Video'nun cephanesinde bolca nükleer silah da bulunuyor. Fallout markasını da devasa bir şekilde ekrana adapte etmek isteyen Amazon, yeni dizi için oldukça güzel adımlar atmaya başlamış. İlk olarak BethesdaArabic isimli resmi olmayan bir hayran sayfasının paylaştığı görseller ile birlikte set ortamına yakından bakıyoruz.

Shelter 33 isimli bir sığınak görüntülerini paylaşan hesap hayranların yüzünü güldürmeyi başardı. Zaten dizinin yapımcı ekibi de daha önce HBO için Westworld'ü yapan Kilter Films. Oldukça sağlam bir ekip ve görünüşe göre ciddi bir bütçeyle hazırlıklarına devam eden Fallout dizisinin ilk bölümünü de Westworld'ün yaratıcılarından Jonathan Nolan yönetecek. Dizide ayrıca Graham Wagner ve Geneva Robertson-Dworet ikilisi de yürütücü olarak görev yapacak.

Set fotoğraflarından en sevindirici kısım ise CGI kısmının epey limitli tutulmuş olması. Yeşil perde büyüsü ne kadar gelişirse gelişsin şu an için fiziksel set ortamının yerini tutması pek mümkün gözükmüyor. Fallout gibi atmosferiyle ön plana çıkan bir evrenin de kalıbına uygun bir şekilde ekrana taşınacak olması epey sevindirici. Bir Fallout sığınağında olması gereken çoğu detay da sızan fotoğraflarda gözüküyor. Umarım bu sığınaktan çıkıp post apokaliptik dünyada mücadele eden karakterlerimiz de bu atmosfere hemen uyum sağlayabilir. 

Bethesda'nın ekran yüzü Todd Howard da oyun stüdyosu adına yapımcı kadroda yer alıyor. Açıkça söylemek gerekirse son yıllarda oyun anlamında Bethesda sevenlerini epey üzmeye başlamıştı. Fallout 76'nın yaşadıklarını da düşününce bu dizi Fallout markasının yeniden toparlanması için güzel bir çıkış noktası olabilir. Set fotoğraflarının da gün yüzüne çıkması beklentileri daha da yükseltti. 2020 yılının Temmuz ayında duyurulan Fallout dizisinin henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum