FIFA 17, Origin Access ve EA Access'e Eklendi

Bugünden itibaren Origin Access ve EA Access sahipleri FIFA 17'yi indirip oynayabilir!

 EA Access ve Origin Access sahipleri için iyi bir haberimiz var. Aslında nisan ayının başında duyurulmuştu bu, ancak unutmuş olabilirsiniz diye biz yeniden hatırlatalım dedim; FIFA 17 artık Origin Acess ve EA Access'te yer alıyor ve an itibariyle indirilebilir durumda.

Origin kullanıcısıysanız buraya, Xbox One kullanıcıysanız burayatıklayarak oyunu temin edebilirsiniz. Haziran ayında da Dragon Age: Origins ve Medal of Honor: Airborne EA Access'e yani Xbox One'a (Vault'a) eklenecek. Origin Access kullanıcıları ise Command & Conquer: The Ultimate Collection ile birlikte 17 tane oyuna erişim hakkı kazanacak. Bu oyunlara ek olarak PC oyuncularına Hacknet, Orwell ve Pony Island da ücretsiz olacak. 

> E3 2017'de Çıkacak Oyunlar Listesi Büyüyor!

EA Access'in şu anki aylık ücreti 4.99 dolar, yıllık ücreti ise 29.99 dolar. Origin Access'e de yine aynı ücretlerle üye olabilirsiniz. İki üyeliği de istediğiniz zaman iptal etme hakkına sahipsiniz. 

FIFA 17'yi uzun süredir beklemede tutuyorsanız şimdi tam zamanı zira 5 dolar o kadar da fazla bir ücret değil. Şahsi düşüncem 16'nın çok daha iyi olduğu yönünde, özellikle PC oyuncuları için modlama seçeneklerini de düşündüğümüzde 17 gibi yeni bir motora geçiş oyununu önermem ancak bu noktada zevkler ve renkler devreye giriyor. Üstelik FUT 17 haliyle FUT 16'dan çok daha canlı ve oyuncu sayısı sebebiyle maç bulmak çok daha kolay.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum