FIFA 22'yi Yeni Nesle Yükseltmek İsteyenler Ultimate Edition Almak Zorunda

Yoksa astarı yüzünden pahalıya geliyor

Eğer PlayStation 4 veya Xbox One'da FIFA 22'nin Standart Edition versiyonunu alırsanız, "ileride PS5 veya Xbox Series aldığımda versiyonu yükseltirim" diye düşünüyorsanız, böyle bir şansınız olmayacak.

FIFA 21'de oyunun herhangi bir versiyonunu satın aldığınızda yeni nesil versiyonuna geçiş yapabiliyordunuz, ama Electronic Arts Dual Entitlement özelliğinin yalnızca FIFA 22'nin Ultimate Edition versiyonunda bulunacağını açıkladı.

Diyelim ki oyunun Standart Edition versiyonunu aldınız (60$ / 60€), ileride bir 10$ daha vereyim de yeni nesile geçeyim derseniz o da yok. PS5 veya Xbox Series'te yeni nesil versiyonunu oynamak istiyorsanız oyunu bir kez daha satın almanız gerekecek. Yani yükseltme için tek şansınız Ultimate Edition.

“Dual Entitlement sadece FIFA 22 Ultimate Edition'da bulunmaktadır. FIFA 22 Standart Edition'da Dual Entitlement yoktur. Yani PS4'te FIFA 22 Standard Edition satın alır ve sonrasında PS5'e geçerseniz, oyunu oynamak için PS5 versiyonunu satın almanız gerecektir" diyor açıklamada.

EA, Xbox'ta da Smart Delivery özelliğini kullanmıyor, yani orada da yeni nesil versiyona geçiş yapmak Ultimate Edition'a bağlı.

Ne diyelim, Electronic Arts her seferinde kendini aşmak için yeni şeyler icat etmeyi iyi biliyor.

YORUMLAR
mokanalpa
14 Temmuz 2021 15:02

Kan içici pis bir vampirain EA almayın şu fifayı görsün dünyanın kaçbuöak olduğunu.😡

Parolamı Unuttum