Final Fantasy XV Hem PS4'e Hem Xbox One'a Geliyor

İlk oynanış videosu da huzurlarımızda

Daha önce yapılan açıklamalardan yola çıkarak Final Fantasy XV'nin PS4'e özel olacağının haberini yapmıştık ama yeni gelen video ile FFXV'in (ve de Kingdom Hearts III'ün) Xbox One'a da çıkacağını öğrenmiş olduk. Sony'nin aldığı ağır bir darbe olarak bunu da notlarımız arasına ekliyoruz.

İlk yayınlanan sinematik videonun aksine yenisi oynanış görüntülerinden oluşuyor. RYO köklerinden iyice uzaklaşmış olduğunu bir kez daha gördük. Mutlaka karakter geliştirme özellikleri olacaktır ama kılıç tekniklerini ve büyüyü gerçek zamanlı olarak kullanacağımız bir aksiyon oyunu bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Ayrıca şu ana kadar gördüklerimizden yalnızca ana karakterimiz Noctis'i yöneteceğiz sonucunu çıkarabiliriz. Grubumuzdaki diğer karakterler kendi başlarına hareket ediyor ve gerektiği zaman Noctis'i korumak ya da saldırısına destek vermek gibi yöntemlerle yardımda bulunuyorlar.

Square bu oyunuyla yılların aksiyon yapımcılarının oyunlarının kalitesini yakalayabilir mi bilemiyorum ama yine de oyunun şu an için fena görünmediğini söylemem gerek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum