FM 2021’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Xbox’a da geliyor

Football Manager serisinin bu seneki üyesi FM 2021, pandemi sürecinden kaynaklı olarak ertelenen oyunlar arasındaydı. SEGA tarafından yapılan duyuruyla, oyunun çıkış tarihini öğrenmiş olduk.

Artık elimizdeki yegane menejerlik oyunu olarak kalan Football Manager, her yıl bizlere dilediğimiz bir takımın başına geçip teknik direktörlük kariyerimizde yeni bir sayfa açma imkanı sunuyor. Bu sene de geleneği sürdürecekler. Ne gibi değişiklikler olacağı ile ilgili bilgilerin ilerleyen dönemlerde paylaşılacağı ifade ediliyor.

Oyunun satışa çıkış tarihi 24 Kasım olarak ilan edildi. PC versiyonu Steam ve Epic Games Store’da satılıyor (-ki böylece ilk defa EGS üzerinden de satışa sunulmuş olacak). Ön sipariş verenler oyuna iki hafta önce erken erişim sağlayabilecekler.

PC versiyonu diye belirtmemizin nedeni ise, oyunun Aralık ayında Xbox’a da gelecek olması. Microsoft tarafından sunulan Play Anywhere özelliği ile PC'de başladığınız kariyerinize Xbox'ta devam edebileceksiniz (veya tam tersi). Ayrıca FM 21 Touch da Aralık ayında Switch’e gelecek. Diğer versiyonlar için açıklamanın önümüzdeki dönemde yapılacağı da belirtilmiş.

YORUMLAR
sSnake
25 Eylül 2020 12:33

"Ayrıca FM 21 Touch da Aralık ayında Switch’e gelecek. Diğer versiyonlar için açıklamanın önümüzdeki dönemde yapılacağı da belirtilmiş."

FM 21 Touch diğer versiyonlar için FM 21 gibi 24 Kasım'da çıkıyor zaten. Ayrıca Steam ve Epic'te satışa sunulmuş durumda. Fiyat konusunda ise FM 21 Epic'te halihazırda daha uygun.

-Steam'de 249₺ -10 indirimle 224₺

-Epic fiyatı ise 219₺ -10 indirimle 197₺

Parolamı Unuttum