Forza 5 Serinin En Çok Göz Kamaştıran Oyunu Olacak!

Yarış oyunu Full HD grafiklerle 60FPS'de çalışacak.

Microsoft konferansında Xbox ONE için özel olarak geliştirildiği duyurulan Forza Motorsport 5'in serinin en iyi grafiklere sahip oyunu olacağını biliyor muydunuz?

Aslına bakarsanız biz de bilmiyorduk, ta ki oyunun içerik yönetmeni John Wendel'ın açıklamasına kadar. Gamespot ile bir söyleşi gerçekleştiren Wendel, Forza Motorsport 5'in 60FPS'de 1080p çözünürlükle çalışacağını belirtti. Xbox ONE'ın donanımı sayesinde oyunculara en iyi görselliği sunacaklarını söyleyen Turn 10 Studios çalışanı, yeni nesil konsolların gelişmiş donanımsal özellikleri nedeniyle kendileri için yeni kapılar açıldığını ancak bunları keşfederken tedbiri elden bırakmamak gerektiğini ifade etti. Hatırlatmak gerekirse 2011'de satışa sunulan Forza Motorsport 4 60FPS'de 720p olarak çalışıyordu, buna karşın geçtiğimiz yıl raflardaki yerini alan Forza Horizon 30FPS ile oyuncuların karşısına çıkmıştı

Oyunun geliştiricisi Turn 10 Studios'un Forza Motorsport 5'in yapımına dair yayınladığı yeni videoya ise biraz aşağıdan gözatmanız mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum